El Restaurant

La Prodigiosa

Des del bar restaurant La Prodigiosa apostem pel KM0 i comprem a productors locals que respecten el producte i el consumidor final. Emprem aliments de qualitat i de temporada, principalment ecològics, i ens agrada cuinar-los a la llum de la senzillesa i la riquesa de la nostra memòria gastronòmica. La cuina mediterrània és, per a nosaltres, una inesgotable font d’inspiració i de felicitat.

Les especialitats de la casa són els arrossos d’arrel valenciana, les carns a la brasa i les coques al forn. Oferim una acurada selecció d’embotits de la comarca d’Osona i formatges catalans artesans. Venerem la llegum: producte elemental d’immens valor nutricional. I les sopes, un món en sí mateixes, ens agraden tot l’any. La nostra carta és assequible a totes les butxaques i trobareu que en ella conviuen clàssics que hi són tot l’any amb propostes més agosarades i canviants lligades a l’estacionalitat. Oferim sempre opcions vegetarianes i/o veganes.

Al bar restaurant La Prodigiosa disposem de quatre espais amb personalitat pròpia en els quals podeu gaudir tranquil·lament del nostre menjar: el bar, el restaurant, el mirador i la terrasseta del pou.

El bar és l’espai més popular, el que té més encant per al públic local. Inclou una petita sala annexa coneguda com la Cuina Vella, antiga cuina de la casa, en la qual trobem un antic escó, una llar de foc i una taula llarga que confereix a la dependència un aspecte democràtic, rústic i molt familiar.

El restaurant es troba al mateix nivell de l’Ermita i del mirador exterior. És un espai ampli i obert amb unes boniques vistes sobre la Plana de Vic: de dia i de nit.

La terrasseta del pou és la joia de la corona. Ofereix una visió panoràmica del Pirineu inigualable. A l’estiu es pot dinar a la fresca, sota l’ombra d’una pèrgola dissenyada a mida per aquest espai, o sopar al capvespre gaudint de la contemplació d’una meravellosa posta de sol.

No posts were found for provided query parameters.

No posts were found for provided query parameters.